تبلیغات
بانوی ایرانی - 9 غذا باپخت سریع
بانوی ایرانی

ناگت مرغ

مواد لازم:گوشت مرغ چرخ شده: 1 كیلوگرم، تخم‌مرغ: 1 عدد، پیاز رنده شده: 1 عدد، سیر رنده شده: 1 حبه، پودر سوخاری: 1 پیمانه، روغن سرخ‌كردنی: مقداری، نمك، فلفل و ادویه: مقداری
طرز تهیه: ابتدا مرغ را با پیاز و سیر چرخ كنید اگر این كار را دوبار انجام دهید، بهتر است. حالا تخم‌مرغ، ادویه و نمك را افزوده و خوب ورز دهید. از مواد گلوله‌ای به اندازه نارنگی بردارید و در دست آن را گرد و مسطح كنید. آن را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید. یك طرف كه سرخ شد برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.

 

مواد لازم:سبزی خرد شده (تره، جعفری، گشنیز)‌ 2 پیمانه، ماست چكیده و سفت: 1 پیمانه، تخم‌مرغ: 2 عدد، كره: 50 گرم، نمك، فلفل، ادویه: مقداری، مغز گردو: 1000 گرم
طرز تهیه: سبزی را در ظرفی بریزید. آن را با نمك، فلفل و ادویه مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه بشكنید و وقتی از سلامت آن اطمینان پیدا كردید، آن را به سبزی افزوده و همه را خوب باهم مخلوط كنید. كره را در تابه بریزید. مقدار كره باید خیلی كم باشد. فقط در حدی كه كمی كف تابه چرب شود. تابه را روی حرارت قرار دهید و یك لایه مواد را روی آن بریزید. برخلاف كوكو نیازی نیست كه ضخامت مواد‌تان زیاد باشد (در حدود یك سانتیمتر)‌ با پشت قاشق سطح آن را هموار كنید و بگذارید تا به مدت 4 الی 5 دقیقه یكطرف آن سرخ شده و بعد به آرامی بدون این كه بشكند آن را بر گردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و بپزد. وقتی كاملا مواد مغز‌پخت شد، آن را روی یك تكه فویل تمیز برگردانید و با كمك فویل آن را لوله كنید. ماست را با مغز گردو، كمی نمك و ادویه مخلوط كنید. فویل را بردارید و لای رولت را با قاشق ماست بمالید و دوباره آن را ‌رول كنید، اما این‌بار بدون فویل یعنی مواظب باشید فویل را با آن لوله نكنید. رولت را در ظرف زیبایی قرار دهید و با كمی ماست چكیده كه در قیف مخصوص شیرینی‌پزی ریخته‌اید روی آن را شكوفه بزنید و تزئین كنید.

 

مواد لازم: پیازداغ: 1 پیمانه، تخم‌مرغ: 4 عدد، كره: 1 قاشق، گوجه فرنگی برای تزئین نمك، فلفل و ادویه: مقداری
املت‌ها از جمله غذاهای فوری هستند كه علاوه بر مزیت فوری بودن بسیار ارزان، خوشمزه و پرخاصیت نیز می‌باشند. پای اصلی تمام املت‌ها تخم‌مرغ است كه با تركیب با مواد دیگری املت را می‌سازد. نام آن نیز براساس موادی كه به كمك تخم‌مرغ می‌آید تزئین می‌شود.
طرز تهیه:كره را در تابه بریزید و پیازداغ را به آن اضافه كنید. نمك، فلفل و ادویه را به آن افزوده و همه را باهم تفت دهید. سطح مواد را با پشت قاشق صاف كنید، بعد تخم‌مرغ‌ها را پس از این كه شكستید، بدون این كه به هم بزنید، روی پیازداغ بگذارید تا در سطح املت شما منظره زیبایی ایجاد شود و تخم‌مرغ‌ها درسته بمانند. كمی فرصت دهید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد. املت شما آماده است آن را سرو كنید.

 

مواد لازم:سینه مرغ: 200 گرم، پیازداغ: 3 قاشق، تخم‌مرغ: 6 عدد، آرد: 2 قاشق، نمك، فلفل و ادویه: مقداری، روغن سرخ‌كردنی: مقداری.
طرز تهیه: سینه مرغ را كه از قبل پخته و خرد كرده‌اید در ظرف مناسب با مقدار موادتان بریزید و پیازداغ را به آن افزوده، سپس نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید و آرد را نیز به تدریج بریزید و مواد را خوب مخلوط كنید تا آرد در آن گلوله نشود.
تخم‌مرغ‌ها را پس از این كه در ظرف دیگری شكستید و از سلامت آن مطمئن شدید به مواد اضافه كرده و همه را خوب با دور تند همزن بزنید تا كاملا پوك و حجیم شود. روغن را در تابه ریخته روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس مواد را یك‌مرتبه داخل روغن بریزید و چند دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا پف كند، بعد حرارت را ملایم كنید و صبر كنید یك طرف آن سرخ شود، بعد آن را برگردانده سمت دیگر آن را سرخ كنید. این كوكو خیلی زود آماده می‌شود چون تمام مواد آن پخته و آماده است، فقط باید صبر كنید تا تخم‌مرغ بپزد. كوكو را تزئین كرده و سرو نمایید.



 

كوكوی شوید باقلا

مواد لازم: شوید خرد شده: 100 گرم، باقلا: 200 گرم، پیازداغ: 2 قاشق، تخم‌مرغ: 5 عدد، آرد: 2 قاشق، نمك، فلفل و ادویه: مقداری، روغن سرخ‌كردنی: به میزان لازم
طرز تهیه: شوید را به همراه باقلا كمی تفت بدهید. بعد پیازداغ را اضافه كنید. آرد را با نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه و همه را خوب مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را پس از این كه در ظرفی شكستید به آن اضافه كرده و تمام مواد را با دور تند همزن بزنید تا كاملا پوك و حجیم شود. روغن را در ظرفی ریخته تا داغ شود، سپس مواد را در آن ریخته، كمی سطح آن را هموار كنید و در آن را ببندید و بگذارید تا كاملا پف كند. وقتی یك طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

 

مواد لازم:نخود خیس خورده: 200 گرم، پیاز رنده شده: 1 عدد، سیب‌زمینی رنده شده: 1 عدد، تخم‌مرغ:1 عدد، نمك، فلفل و ادویه: مقدار لازم، تخم‌گشنیز سائیده شده: 1 قاشق مرباخوری، نان ساندویچ: 1 عدد، خیارشور متوسط: 2 عدد، گوجه‌فرنگی: 1 عدد، روغن سرخ‌كردنی: مقدار لازم
طرز تهیه: نخود را كه كاملا خیس خورده دو بار چرخ كنید. سیب‌زمینی و پیاز رنده شده را به آن افزوده و بعد نمك، فلفل و ادویه و تخم‌ گشنیز را نیز اضافه كنید و مواد را مخلوط كنید در پایان تخم‌مرغ را اضافه كنید و آن را كاملا ورز دهید. در رستوران‌ها معمولا این مواد را چرخ كرده و آماده در یخچال دارند و خمیر بهتر می‌شود چون استراحت كافی را داشته و مواد كاملا طعم و عطر ادویه‌ها را به خود می‌گیرد. شما هم اگر در خانه این غذا را آماده می‌كنید بهتر است كمی آن را استراحت دهید تا توپی شكل شود. اگر قالب دارید كه آن را در قالب گذاشته و در روغن سرخ كنید و اگر هم قالب ندارید در دست به آن فرم یك دایره بدهید و سپس آن را در روغن فراوان سرخ كنید. دو طرف فلافل را كه خوب سرخ كردید. پهلوی نان ساندویچ را چاك داده خمیرهای اضافی آن را خارج كنید و كمی سس داخل آن بمالید و بسته به دلخواه چند عدد فلافل را در داخل آن قرار دهید. سپس روی آن گوجه خلال شده و خیارشور خلال شده را قرار داده آن را داخل پوشش مناسبی گذاشته و سرو كنید.



 

مواد لازم: میگوی پاك شده: 200 گرم، روغن سرخ‌كردنی: 100 گرم، سوسیس خرد شده: 100 گرم، پنیر ورقه‌ای: 3 ورق، نان ساندویچ: 1 عدد، نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم، سس مایونز: مقداری
طرز تهیه: میگوهای پاك شده را به مدت 3 دقیقه در آبجوش انداخته و بجوشانید. بعد آن را در توری ریخته تا آب آن برود. سپس آن را با كمی نمك، ادویه و زعفران حل شده آغشته كنید. روغن را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس میگوها را در روغن انداخته تا سرخ شود. داخل نان را خالی كرده و داخل آن را به كره آغشته كنید و لحظه‌ای در فر بگذارید تا كره ذوب شود و به خورد نان برود. حالا از مواد آماده شده‌تان (میگو سرخ شده، سوسیس خرد شده و سرخ شده)‌ داخل نان بگذارید و در نهایت پنیر ورقه‌ای را روی آن قرار داده و در فر 350 درجه یا در توستر بگذارید تا پنیر آب شود.


اسنك قارچ و پیاز

مواد لازم: نان تست: 2 قطعه، پنیر پیتزا: 2 ورقه یا 2 قاشق، قارچ خرد شده: 150 گرم، پیاز سرخ شده: 2 قاشق، كره: 50 گرم، آبلیمو: 1 قاشق، آویشن، نمك و فلفل: مقداری
طرز تهیه: قارچ را در كره تفت بدهید و كمی نمك و آبلیمو به آن اضافه كنید. حالا پیاز داغ را با ادویه و آویشن مخلوط كرده و كمی آن را تفت بدهید. حالا یك ورقه (با یك قاشق پنیر پیتزای رنده شده)‌ روی قطعه اول نان تست بریزید و بعد از مواد قارچ و پیاز سطح نان را پوشش دهید. ورقه دوم پنیر را روی مواد گذاشته و نان بعدی را روی آن قرار دهید. حالا آن را به مدت 5 دقیقه در فر 400 درجه و از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و مواد به هم بچسبد. اسنك قارچ شما آماده است آن را سرو كنید.

 

لازانیا

مواد لازم: لازانیا: 1 بسته، قارچ سرخ شده: 200 گرم، گوشت چرخ شده و سرخ شده: 200 گرم، پیاز داغ: 3 قاشق، رب گوجه فرنگی: 2 قاشق، پنیر پیتزا: 200 گرم، روغن: 50 گرم، نمك، فلفل و ادویه: مقداری.
طرز تهیه: لازانیا را در آبجوش ریخته تا نرم شود. سپس آنرا آبكش كنید. در كف ظرف پیركس كمی روغن بریزید و آن را چرب كنید. یك لایه لازانیا كف ظرف بچینید. روی لازانیا قارچ سرخ شده را بریزید. یك لایه پنیر پیتزای رنده شده هم بریزید. مجدد یك لایه لازانیای آبكش شده بچینید و روی آن یك لایه گوشت و پیازداغ بریزید و سطح آن را كمی هموار كنید و یك لایه پنیر رنده شده روی آن بریزید. در آخر باز لازانیا بگذارید و روی لایه آخر لازانیا هم پنیر رنده شده بپاشید. ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر 350 درجه در طبقه وسط طبخ كنید. همه مواد پخته است در حدی باید در فر باشد كه پنیر آب شود.


 




 




طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 26 آبان 1388 توسط بانو ایرانی | نظرات ()
درباره وبلاگ
موضوعات
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
پیوند ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :