تبلیغات
بانوی ایرانی - نودل با میگو
بانوی ایرانی
 

مواد لازم

زنجبیل رنده شده - یك قاشق غذاخوری
قارچ - هشت عدد
نودل - دو پیمانه
كرفس رشته‌ای بریده شده - دو پیمانه
پیاز خلالی شده - یك عدد
فلفل تازه - دو عدد
جوانه - یك پیمانه
پیازچه با ساقه‌های سبز - هشت شاخه
میگو - نیم كیلوگرم
سس‌سویا - سه قاشق غذاخوری
سس تركیبی - دو قاشق غذاخوری
روغن مایع - چهار قاشق غذاخوری


مواد لازم برای تهیه سس تركیبی

پود كاری تند سه قاشق غذاخوری

آب‌مرغ یك پیمانه

سیر رنده شده دو حبه

زنجبیل رنده شده یك قاشق غذاخوری

شكر چهار قاشق غذاخوری

رب، فلفل تند یا سس فلفل تند دو قاشق چایخوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

نودل با میگو

طرز تهیه سس تركیبی

روغن زیتون را در داخل ماهی‌تابه گرم كنید. سپس پودر كاری، زنجبیل و سیر را اضافه كرده و تفت دهید. پس از آن آب‌مرغ را اضافه كنید. شكر و سس فلفل قرمز را با هم مخلوط كرده و به مواد بیفزایید.

طرز تهیه

نودل‌ها را داخل آب داغ ریخته و بگذارید حدود پنج الی هفت دقیقه بجوشد تا نرم شود و بعد آبكش كنید و رویش سس‌سویا بریزید و هم بزنید. در یك ظرف كمی روغن ریخته و كرفس‌های رشته‌ای خرد شده را تفت دهید و بعد قارچ ورقه‌شده، پیاز، جوانه و پیازچه را اضافه كرده و تفت دهید تا مواد نرم شوند. سپس سیر رنده شده، زنجبیل و فلفل تازه خرد شده را بیفزایید و هم بزنید. سس تركیبی را در آخر اضافه كنید.

میگوها را تمیز كرده و رنگ سیاه پشت آن را با نوك چاقو گرفته و در روغن تفت دهید تا رنگش صورتی و كم نرم شود. توجه داشته باشید كه اگر میگو حرارت زیاد ببیند سفت خواهد شد. میگوهای سرخ شده را به كرفس، جوانه، پیاز و پیازچه اضافه كنید و هم بزنید.

در ظرف مورد نظر نودل‌ها را ریخته و روی سطح رشته‌ها را از مواد فوق پر كنید. می‌توان لابه‌لای نودل‌ها نیز از مواد فوق ریخت.

می‌توان به جای میگو از مرغ آب‌پز خرد شده و آغشته به سس‌سویا استفاده كرد.




طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
نوشته شده در تاریخ شنبه 23 آبان 1388 توسط بانو ایرانی | نظرات ()
درباره وبلاگ
موضوعات
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
پیوند ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :